December 23, 2010

Pantang di Ipoh

Hye readers... Macam la ramai sangat readers kan. Tee hee... Jangan pelik la kenapa blog ni tak berupdate. Tuan empunya tak berapa sihat.

Lepas entry demam haritu, lepas je stock check hari sabtu, malam tu dah perasan ada bijik2 merah kat badan. Ingatkan ruam naik lepas berpeluh n berlemoih time kat stor siang tu. So biarkan aje.

Pagi esok nye bangun2 je tak perasan ape lagi. Tp tengah2 sambil tunggu syak datang rumah, dah perasan ada bijik2 kecik kat kaki n kepala. ah! Sudah!

Terus cepat2 call si BF aka my private driver ajak ke klinik. And I'm officially announced kena demam campak after 18years yang lepas. Time umor 5 tahun dulu aku dah penah kene tau....

Dapat MC for a week sampai ahad. Mintak jugak sabtu ahad sebab aku kena standby outstation Penang this Xmas weekend. So kita prepare apa yang patut.

N now aku tengah berpantang di rumah! IPOH! No seafood, no ayam, no telur, no kicap! Nanti gatal2 and parut sape yg susah? Baik jaga betul2....



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 LoveLoLLipop:

MisZ DeAnNa said...

memang musim ek..

sbb my frens pon ramai kene..

take care..

get well soon yeee..