December 6, 2010

twitter di sidebar!

i have twitter gerak2 kat tepi ni... gerak if i tweet la...
it is http://twitter.com/#!/MYRAspberry


baru tetibe terpikir nak letak dekat belog. dah lama dah aku dok tweet2 ni... kadang2 best la sebab if bosan, then baca2 tweet orang terus rasa macam terhibur and then keep on replying tweet sajo...sampai dah hilang bosan ok... serious kalo malam2 bosan, tgk tweet je la..

addicted pon hado tau kadang2 tu. tapi bila sampai mood malas haku, jgn harap la aku nk tweet tweet kan. pandang pon tak selera...


1 LoveLoLLipop:

Izyan Helmi said...

da follow!

i tweet ikut mood..klu da bosan br dtg mood nk layan twitter. mcm chipsmore..kejap ade kejap xde i kat twiter tu.