December 13, 2010

weekend oh weekend kenapa engkau lapar,


sila baca title entry dengan nada bangau oh bangau.

asal weekend je nak merungut even bestttt and relax. relax as in no asssigment like my other collegue. diorang ada assignement kena present today. aku takde!!!!

aku merungut sebab makan makan dan makan lagi. apakah weyh? ada hantu lapar ke dalam perut aku ni? tapi time weekend je dia lapr sangat2 boleh?

sabtuday, we (me n BF) had a jalan2 cari pasal kat chowkit sana... sesak ramai penuh busuk! enough said. itupon after 2 oclock k. tapi tetap nak pegi kan.... nasib pegi naik motor je sbb confirm tau takde parking punya.. and end up balik bawak barang-barang yang dibeli macam orang gila penuh satu motor.

macam hin-dhon dah weh aku rasa! oh yeah! had a super best bihun sup there also.

ahad penat jalan dah sakit kaki lenguh badan angkat macam2 sabtu tu, kita duduk rumah je. dihidangkan dengan asam pedas melaka ditapau-ed, ulam2 kampung, telur masin, telur dadar... makan2 kenyang2 terbaring depan tv, terbaik!

0 LoveLoLLipop: