December 15, 2010

soul*garden


saje je taknak eja betol2 and letak E kat situ... baru macam ala2 feeling2 romantic sket kat perkataan soul tu.. hehehe....

actually cerita ni adalah bersambung dari cerita ini.

yela kan roza dah sampai. kita melantak la lagi.... memang hajat sebenar nak melantak kat seoul*garden ni pon... we chose to go for Plaza*pantai punya branch... rasa macam kalo pegi OU mesti ramai orang, so kita cari tempat yang tak ramai orang sangat senang la nak bising2 gelak2 kecoh2 pon...


sampai2 terus cari makanan la wey... lama tunggu nak makan ni tau...dari siang tak makan sebab nak bagi ruang melantak makan kat sini....

si Roza dia tak pernah datang makan kat sini, dia boleh hentam letak ayam yang dah di marinated utk bbq dalam tomyam soup... hahahahahahaha.... time ni aku pegi amek2 makanan. dia siap cakap orang meja sebelah gelakkan dia. tu yang ayam bbq kat atas ni nampak berair2 sket sebab baru keluarkan dari tomyam. ;)


sesi makan dan gelak tawa berjalan macam biasa as usual kalo kami berjumpa. gosip sana sini memang tak pernah tak ada. heheee.... we had a good time together...


oh i really hate bila duduk sebelah ja yang kurus itu, and me confirm nampak gumuk... :/



last but not least, mesti la camwhoring kat luar tu... berlatarbelakangkan federal highway lagik.... gambar yang jojot the shooter amek memang super banyakkkkk.... ada yang nampak gemok la, ada yang nampak kurus, ada yang tunjuk itu, tunjuk ini, gelak terlebih, shuffle la apa laa..... tapi takkan semua nk letak sini kan...


0 LoveLoLLipop: