December 13, 2010

thurs @MV


last thursday mc... tapi pegi klinik tak dapat mc pulak.. hampeesssss! mcm tau2 je aku punya penyakit M datang kan. so dia taknak bagi mc... grrr...!

plan nak meet my besties dekat MValley who is Te, Ja and Roza! im very happy to see them.... sanggup ooo tak lunch tengahari tu kat rumah semata2 nak makan besar punya dengan diorang malam tu. kahkahkah.... perut ai kan kecik, nnt takleh masuk banyak2 ooo....


our meeting point! depan guess kat centre court. aku park north court, dah ke pulak kene jalan. i very dont like ok jalan sorang2.... Te still in her office attire. Ja pulak dah siap bawak 2 shopping bags lagi. die sampai 30 mins earlier je, tapi sempat menyoping dah haaa.....

end up lapar gila sebab janji nak jumpa 5.30, tapi biasa la janji melayu kan pukul 6 baru aku sampai sana. Roza pulak boleh baru gerak dari Subang. memang lambat la kan... so kita makan ringan2 dulu...


kitorang lepak dekat gardens sebab tak ramai orang sangat and we chose Sushi*Zen. im not a big fan of sushi tapi yang Ja order that day sedap jugak. A plate of Sushi dan sepinggan yakitori my feveret! sedap la...tapi tak boleh lawan sumika yakitori die. sedap sumika lagi.


and yes. we are BB addict!


2 LoveLoLLipop:

Izyan Helmi said...

yakitori, sumika yakitori...sme tu i xtaw ape benda...hahaha. sushi pun x makan. i ni klu kena campak kat jepun mmg xley hidup la gamaknye..huk2.

pssst..iPhone best lg dr bb kot..hehe..try la iPhone :p

MYRAspberry said...

eyp, dulu pon i tak pernah masuk kedai jepun.. but then masuk dgn mmber n makan yang benda masak je. sekrang je baru nk menjunak2 dengan sushi. tu pon tak semua boleh telan.

iphone dah pernah try... addict main game je... kalo onlibe fb twitter sume bg i kureng kot kat iphone... ;)