December 16, 2010

Terdemam la pulak...

Just a quick update...

Balik je ofis tadi, badan teramat2 la panas. Start panas n rasa seram sejuk around pukul 3 pm macam tu... Tu pon sebab kena hujan time pegi lunch. Cepatnya virus merebak... Around pukul 5 macam tu dah rasa gigil2 dah... Smpai la ke rumah, terus baring, boooommmm! Tido + rest.

Bangun dalam 7.30 mcm tu, tp still tak kebah. makin teruk ada la... Makan ubat and restttt saja dalam bilik.

N by the time aku tulis entry ni, dah start peluh2 and macam nak kebah dah. Just sakit kepala je tak ok lagi. Hopefully kebah terus sampai esok la... ;)

Talking bout esok, STOCK CHECK + AUDIT.... Tu lagi satu bala sakit kepala esok. Sabtu ahad pon ada jugak tu... :/

Hhmmmpppphhh!




Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 LoveLoLLipop: