February 10, 2010

Anjappar...


kami (me and Yatie) went dow to Singapore adalah untuk training. fully supported by company la kan of course. kalo tak memang tak la kan aku nak pegi semata2 untuk training kan. gagagagaga...

so setiap hari akan ade different people from Singapore yang akan entertain and escort kitorang. bawak we all makan and jalan2 la senang cite nye.

so kami akan berjalan and makan depends on what they suggest. and of course halal sebab diorang yg escort kitorang tu memang akan cari tempat makan yang halal punye.

so second day we were with Vishnu. one of the marketing exec also. he brought his fiancee also. Btw, Vishnu's origin form India ok. pure Indian.


we went for dinner at Anjappar!!! as u can see above. Indian restaurant. halal.



the waiter pakai PDA ok nak amek order. sungguh up-to-date. kagum seketika. kalo kat KL jarang la orang pakai PDA utk amek order kan???

Vishnu & his fiancee.
getting married this year.


kami makan nasi goreng cina and beriyani. gambar kat atas ni alal2 ayam masak merah gitu la. tak ingt name ape haih. pelik2 benor namenye.


and not to forget Nan. ini Butter Nan. terbaik la... sedap gile kot Nan ni... makan saje je takde aku nak cicah2 dengan kari or dal bagai.

group pic before we left the restaurant!


1 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Fuhh, nampak sedappp