February 24, 2010

habis...


tetibe je aku dah abes buat entry pasal Singapore second time visit tu... macam blank. plus seluruh gambar singapore yang dicapture dari Handphone, ilang. diulangi... HILANG...

dah transfer masuk komputer umah, then transfer masuk pendrive bawak balik kl bukak2 kat miss lappy takde. yg dlm memory card handphone pon dah delete. kat umah punye computer pon memang takde ah sebab aku cut. bukan copy. pandai sungguh kan...

ni sume masalah pendrive bervirus! shialan.....ggrrr......

tu la pasal nye stop disini aje entry2 pasal singpore. kalo tak ade lagi nk tayang makanan2 atas bus yang we olls naek, tapi tak dapek la non ye...
FYI. aku naik bus Odyssey pegi singapore. layanan tip top! mak suke...

1 LoveLoLLipop:

ChiLaBaey's said...

Gong Xi Fa Chai..... Yeee Sang..... :)