February 23, 2010

Singapore River Cruise...


after Merlion Park, kitorang ade sesi lain pulak. ianya adalah menaiki bot. hahaha gila skema ayat menaiki.. SD15 per pax. it is return ticket ok. kalo halfway nak brenti kat mane2 ke kan SD8 je.

::utamakan keselamatan::

::ni la bot kitorang:: lets go bebeh!

::Merlion view from the cruise::


::ok malas nak tulis lagi dah::







hahahahaha...gambar saje?? paham2 la dah takde idea nak tulis ape nok. nak termuntah aku tgk gambar2 singapore ni dah... korang layan je la k. daaaa....


5 LoveLoLLipop:

asolitaryretreat said...

mira g spore ikut pkej ke?

MYRAspberry said...

eh tak la... yg first pegi aritu sendiri2 je maen redah. takde pakej ape pon.
yg second time pegi ni under company. pon bukan under pakej.

MYRAspberry said...

eh tak la... yg first pegi aritu sendiri2 je maen redah. takde pakej ape pon.
yg second time pegi ni under company. pon bukan under pakej.

asolitaryretreat said...

owh.. bestnye..
men redah ni lg adventure sbnrnya :D
em, mira brape eh bajet g sane roughly?
igt nk g dgn family :)

MYRAspberry said...

bajet tu macam mahal jugak sebenarnye.. sbb diorg nye currency kan 2.5 mahal dari kite... so terasa la jugak...

hotel pon around SD100-SD150...bi pon hotel bbiasa2 je 3star macam tu.

makan plak dalam SD5 - SD8 satu meal macam nasi ayam macam tu..kalo convert macam RM10 lebih makan nasi ayam saje..heheehe

transport die senang e sbb ade macam LRT cmtu. and sangat2 senang and cepat. kat sane pggl MRT.