February 22, 2010

Grand Central Hotel


sorry la takde entry last week. aku nye company cuti seminggu maa... apa nak buat kan company cine, haruslah cuti CNY nye lame. so aku dok rumah pon begitu kemalasan nak update, tambah pulak balik kampung kan. jumpe my nenek yg dah lame jugak tak jumpe. she misses me u know.

ok lets continue story aku pegi Singapore for trainig hari tu ek... we stayed at Grand Central Hotel dekat Orchard Road... its like 3 stars hotel macam tu la. asalkan ade bed ab toilet die bersih, cukup untuk aku.



siap ada flat screen tv lagi ok. bukan calang2 jugak la. hihihi... tapi kan sebenarnye most of the hotel skang ni sume kasik flat tv kan??


rate time kitorang tinggal kat hotel ni berubah2 jugak la. 2 hari pertama untuk SD120 and hari2 berikutnye SD140. bertambah 20 dolar sebab ada Singapore Air Show, tu psal la mahal sket kan. ada event la kata.


oh dalam byk2 aspek yg aku penting kan, toilet jatuh kat ranking first. toilet kotor sorry la aku nak stay lame kan...me dunt like la... macam geli2 je kalo nk mandi or beri beri pon kan if not so clean. so toilet ni mencapai piawaian bersih aku, so me selesa kat bilik hotel ni.

if sapa2 nak tengok rate hotel bagai sume sila click sini ok.

1 LoveLoLLipop:

siLLy uNder tHe sky said...

asyik jalan je k0...jelesss....cmne trip kte nnt??