February 24, 2010

I*A CNY Dinner...


Dinner raya... hehehe...was held at KLCC. Spring Garden KLCC. Its a halal restaurant ok. sebab tu we olss pegi.

mulenye ingatkan dinner tu malam kul 8.30...bile hari kejadian datang ofis baru cek balik email yang we olls dapat tu tgk2 kul 6.30. dah la dengan tak bawak baju salin nye kan.. mmg nak balik pon tak sempat la...

aternye.... pakai baju ofis je la g KLCC nun haa.... dah la uniform. satu hal pulak seragam ramai2.

::the entrance::


first session mesti la yee sang kan... not bad la sedap jugak kat tmpat ni.. but sesetengah food je ok.


yang aku bulatkan ijau tu adelah tangan aku..kekekee.... nak jugak tunjuk...

::This is my Bos::


yatie and aisyah with abang my Boss. so childish cara die buat peace tu.. hahahaha... suka la tu kan ecah??

dan ini pulak cubaan menjadi comel.. hehehehe

and the crowd

3 LoveLoLLipop:

asolitaryretreat said...

mira da keje ye? bestnye..
mira keje bahagian ape eh?
lame dah eh start keje?

MYRAspberry said...

baru je 3 bulan lebih keje.... keje company distributor kat KL... jadi admin je. sementara nak tunggu dpt keje yg betol2 sesuai dgn ape yg blaja dulu.

aisyah zaharudin said...

siot ko. nak mention kat situ la kan yang aku suka.

MESTI LA AKU SUKA!!!!!!!!!
Sepatutnya ko kena pangkah muka yatie mcm aku buat. sibuk je!