February 22, 2010

MERLION again...


again for me la... but this is the first time for Yatie. my officemate yang datang same training dengan aku.

sorry ye readers. entry akan berderet pasal training visit to Singapore ni sebab aku nak abeskan cepat2. malas nak simpan simpan lagi. so average 3 entry sehari ye. maybe for this week je la. kang next week kembali haru biru balik blog aku ni kejap ade entry kejap takde kan. tee heee...
nothing to story. just a normal trip there. we was accompanied by Cheng from Singapore. biasa biasa aja dong!


::happy me:: (not happy meal ok.)

::one or full??::


pose Yatie ni aku yang suh die wat ok... hehehe...menjadi la jugak kan..


us with our tourist guide. after Merlion ni, kami ade pegi tempat lain lagi. next entry ok... :)


0 LoveLoLLipop: