March 10, 2009

mama belanja


untuk pengetahuan korang, cuti last weekend aku blk umah.. to sesape yg tak tau, umah aku kat Ipoh meh.. IPOH MALI ok..... rase nak blk sgt sbb mama call tny bile nak blk.. kne plak ade cuti maulidur rasul skali kan... lame la sket bleh dok umah walaupun sebenarnye hakikat yang tak boleh disangkal lagi 3 hari je pon... lantak la korang nak ckp ape kan, bagi aku tu lame nak compare dengan 2 hari.

sampai2 je mama dah balik dari keje. Papa yang amek aku... so lepak2, makan2, n  tengok tv sume... pastu tetibe mama bersuara

Mama: Pa, malam ni jom kite pi karaoke. Zai belanja.

mama aku membahasakan dirinye Zai kat papa... aku dan dan terdengar terus menyampuk cakap OK! macam la mama tanye aku kan... hehehehe... tak pe la, mama aku jugak kan. :)
kitorang masuk kul 10 malam, kuar kul 1 pagi.. 3 jam tu xde la lame sangat bagi kami berenam... balik2 tu plak kelam kabut lagi papa nak kuar, g men badminton pulak.. slalunye mama akan ikot, but not for malam tu.. anak kesayangan die balik la katekan. so harus la nak dok rumah kan... padahal sebenarnye mama dah penat + ngantok. hihihi...

ni antara gambar2 yang ade.. males aku nak letak banyak2, kang berderet je gambar kang bosan lak kan...


aku adelah gagal nak mengedit pic letak banyak2 camni. ade sesape leh tolong ajarkan??? ade? xde?


2 LoveLoLLipop:

prankster_blossom said...

wow bestnya 1 family gi karaoke...hehe

LimeLoLLipop said...

kalo ko nak pon ko bleh ajak fmly ko g karaoke tiqah..