March 12, 2009

En Riduan a.k.a mamat X @ TOPET!!!

last entry aku x post pon gambar En.Riduan *la sangat* yang call aku buat prank kat aku tu kan...

nah amek aku letak kat sini... FYI, aku dah anggap die nih macam abang aku a.k.a my Big Bro camtu la.. he's very nice person.. xpenah la aku jumpe die, die x wat aku gelak.. ade je kene bahan or something like that. but im happy to have a Big Bro like him.


gambar ni pon gambar lame.. x jumpe carik gambar baru, folder gmbar banyak sangat n malas nak mencarik.. hehehehe... "Topet Topet, dah banyak kali dah U buat I terkejut and kenakan I...Hesh, sabar je la...." ade lagi satu entry lame die wat aku terkejut gak. klik sini.

0 LoveLoLLipop: