March 13, 2009

sebab musabab ke'busy'an ku di bulan Februari



harusla mule2 aku tempek gambar aku..

ni la sebabnye bln 2 aritu aku busy manjang... plus penat yang teramat sangat....
sebab mengstruggle kan diri berlatih untuk pertandingan di Festival Seni Tari Malaysia UKM - Malam Gerak Gemalai*panjang plak name die*

koreografer adalah bekas pelajar UKM dan skang penuntut di ASWARA bernama Mohd Taufiq Husin a.k.a Topet... die gak dah 3 kali bersama D'Tari (name kelab kolej aku) dalam 3 pertandingan. senang blaja ngan die wlpn die ni garang sket...bukan sikit, tp banyak.

so malas nak cite panjang2, tgk gambar je ok... ade 2 Tarian kitorg bawak. first zapin sarawak, second kreatif bertajuk seru. tp utk gambar kreatif ado siket je...enjoy the pics k!

shiela... cubaan menyebut 'roti keeejjuuuu'

sesi menggediks

iklan redbull

penari pompuan dgn Aimi & Topet

bersama jejantans

lelaki @ kakak gagah

the girls bersama cubaan menyebut 'BEBEH!'

on stage

kreatif - SERU

syok sendiri *so what??*

selepas diumumkan juara 

Pemenang Busana Asli Terbaik
Koreografer Asli Terbaik
Johan Keseluruhan

our koreo bersama Piala Pusingan



4 LoveLoLLipop:

~bella luna~ said...

congrats!!

H for Hawa zulaikHa said...

congrats!!bley jd blog update burhan!!..

kakak gagah?i like!!hahaa

siLLy uNder tHe sky said...

hee~
da lmE xmeNari..rNduNyee...
btw,coNgrats hun!!

LimeLoLLipop said...

to bella luna: thanx


to hawa: tu la pasal kan...aku tgk blog burhan x berupdate pon...


to ayen: aku dah ajak menari aritu ko xnak kan... kan dah rindu.. thanx btw...