March 29, 2011

F-ed up...


sekarang ni memang F marah gila2 dengan D!gi... sebelum ni line tak pernah ada problem. sekarang macam2 hal pulak dia buat. nak kata ada payment outstanding ke apa mana ada. every end of month bayar cantik ok...


now sekarang ni bila masuk rumah je terus xde coverage. eh eh bukan xde coverage, tapi macam tak connect macam tu la... sebab dok tengok line ada elok je.. tapi bila nak buat call ke apa failed! lepas tu nak check bill tekan *128# tu kan, tak boleh! dia keluar pop up tulis "Supplementary service error: General Error".

Apekejadahnya ini???? merepek je ok... bila keluar rumah pegi tunggu lif, dan dan tu la mesej masuk, email masuk, missed called notification sume masuk. menandakan orang nak call aku pun tak dapat.


kalo tak bole call je takpe la. ni internet facebook twitter sume tak boleh kot. APAHAL? itu je la nak melayan malam2 si twitter tu. dah buat hal pulak langsung bosan malam2 aku...


dari ari ahad tau jadi macam ni. ingatkan semalam nak call D!gi, tapi aku pikir, "biarla, arini ok kot" sekali kau, tak ok ok lagi. hampessss.....

0 LoveLoLLipop: