March 24, 2011

what a day...


arini and semalam adalah sangat busy. ini pun curi2 masa bukak blog sebab kepala dah tepu sangat buat keje. bole gila la macam ni kot... boss not around. dia pegi outstation Singapore nun. nasib baik pegi 3 hari je. kalo 3 minggu kurus macam Paris_Hilton terus. *tetiba je kan*


dah la arini period pain amat menggila. orang dok call2 tanya technical la itu la ini la... serius rasa macam bila je dengar telepon bunyi, nak angkat hempuk at lantai terus. dengan orang yang tak paham bahasa dalam sejam nak call sampai 10 kali memang menguji kesabaran betul.

bunyik macam aku keje division ni sorang2 kan. tak de orang nak tolong cover keje aku kan? and yes! memang pun weh. no one. tak ada! ada sorang pun macam tak wujud je dia tu. sebok nak berenti sangat dah so buat keje macam biskut kejap ada kejap takde. confirm2 la encik boss takde buat masa skrg ni. haishhh.... mengeluh la mira oi..

aaaa....ari isni aritu bole wa kene cir birsss... makan apa pun tak tau la... tapi rasanya makan kat kursus kawen tu. sebab banyak sangat laukkk kot time lunch. and aku sorang je yang amek ikan Keli. yang lain2 langsung tak amek keli. so padah sorang2 dari pukul 5 pagi bertapa dalam toilet. and pukul 7 off to keje. Hebat kan mira ni. bahahaha...

FB aku pun sekarang dah sunyi sikit.. tak de nak upload2 gambar sangat ke. nak update status ke.. lebih banyak menceceh kat twitter je.. so jangan la segan2 nak follow k http://twitter.com/#!/MYRAspberry insy i will follow u back. teeheee...



0 LoveLoLLipop: