March 28, 2011

Weekend Story... Again...


cerita pasal weekend lagi... last weekend memang my day and night was fully occupied la... takde rasa bosan dok rumah ke apa kan... act khamis jumaat bosan la sebab sorang2 si S and L xde kat rumah...

ok balik je dari delicious tu, sampai2 rumah terus basuh baju kan. kata dah hari Sabtu, buatnya ahad baru nak basuh tak ke baju tu tak garing nnt. heee.... basuh baju relax2 tengok tv santai2 sorang2.

then Syak texted me ajak keluar. together with Tokong. He's here in KL. dia dok Penang sebenarnya. so apa lagi melepak la even aku still penat tak cukup tido kan... tapi tak pa...sekali sekala. btw, syak bawak new city ok. and we are among the first to ride it. Hensem betul.

earth hour tau malam ni, tapi aku tak rasa sangat pun sebab dok dalam rumah je, so tak nampak la orang bergelak ke lampu padam ke apa. we had our dinner at Tomyam 3000 Kg Baru. the foods was sedap-sedap la... kena la maki jugak orang kedai tu maki dengan aku. kitorang mintak Daging merah utk 2 orang makan, dia boleh bagi macam seorang makan je. sapa tak angin.


then decided lepak area BB and tengok citer Rango. sumpah bosan. i tot cerita ni lawak menggila. tapi lawak nya sikit, gila yang banyak. eh eh salah, bukan gila yang banyak, tapi serious je yang banyak. bosan. TITIK. nasib tak tengok dengan mr.fiance. dia pun ajak tengok jgk. kalo tak mau je meremban maki. aku ada la jugak tersengguk2 tengok cite ni. Syak dah memang melayang2 dah. 10 minit first and last je dia tengok. lagi hampesss minah tu. yang betul2 bersemangat tengok adalah Tokong. sebab dia yang cadangkan, so mestila die semangat lebih.


pendek kata, nak tengok kat wayang tak payah la. beli CD je.

0 LoveLoLLipop: