March 28, 2011

Pendek nya weekend...

minggu lepas adalah sangat pendek rasanya... tapi pendek2 pun tetap dapat menggemukkan... had a blast Friday nite with my Roza, Te and Ila. sleepover at Roza's as usual. Tapi this time rumah baru dah.. bukan kat Subang lagi, but Puchong. pagi sabtuku and Te digegarkan oleh Roza and Ila yang dah memang bangun awal tak bole tido ke apa tak tau la kan... then ingat nak tido balik, dengar ada nasi lemak terus bangun especially Te. hahahaha... opppsssieee...

around 3 pm macam tu baru keluar dari rumah and heading to KL of course. sebab Roza yang dok menghantar kitorang. so harusla ke KL sebab kitorang sume rumah kat KL. kena balik awal la since Ahad pagi Roza nak fly, sabtu malam tu Te ada wedding. so before balik melepakkan diri kat Delicious Jalan Tun Razak dulu.

perut macam still kenyang lagi sebab dekat rumah Roza dah melantak durian la, jambu la, coklat la... macam2 masuk perut. so we decided share2 je makan. kira bukan semua order main course la. so we had chic chop, lasagna, calamari, and dessert.

this group pic was taken by Nabil.... tq Nabil sebab jadi driver kitorang.. kekekeke.... AND tq jugak ro Roza's toilet sebab melebam-kan lutut and betis aku. gedebuk acik tergolek jatuh dalam toilet. :(

0 LoveLoLLipop: