March 4, 2011

Yatie's Farewell


semalam (Khamis) adalah Yatie punya last day kat I.A ni... so ada la kitorang buat farewell party sket2... my ex-boss yang kasi kitorang coach bag tu sponsor semua.... as in semua dia bayar. aku tolong arrangekan aje.

kami ada cake (choc banana), Dominos, and K-hep-si! buat dekat office punya pantry je termampu. sebab if nk buat kat luar macam takut tak sempat je kan...


gambar adalah banyak jugak but semua dalam camera. and laptop rosak macamana nak transfer? cer crite cer crite? so ini gambar dari BB je... if dapat transfer aku hapdet ok the gambarsss...

oh yes! arini malam ni nak balik Ipoh. berweekend kat Ipoh. so transfer gambar kat ipoh je la. one problem solved! yeeehuuuu.. tak sabar nak balik Ipoh ni.

to Yatie, "clean ur dest before u go">>> that was what orang kedai kek tu tulis. DEST instead of DESK! choiiii.....

- remember we had so much fun in ICS team?
- PD trip
- skytrex adventure together gether.
- eating like nobody cares during Singapore trip
- gantung kaki session after jalan2 @ Chinatown Singapore. :}
- photography session which is lompat2 session as u r the best photographer for my lompat2.
- badminton competition - where u and ur emo partner kalah. hahahahaha...
- gossip2 session - El1za, chiz0ba, S bibir pink, Sol_out, Spoon_fed, kak DD, mak mah, ABANG J a.k.a Losai, etc.

and too many memories to write it here! All the best in whatever you do! KAWEN JANGAN LUPA JEMPUT!


1 LoveLoLLipop:

Anonymous said...

Cepat nyanyi I'll be missing you sama2..its been a pleasure to work with u hun! We've gone thru the pain and maki hamun esp when it comes to the salary wise! Hahahahaha, but then still..the best memory in my career is having u, the team and sepet! Sobs. All the best to u!

Love,
Yatie yang cantik.