January 12, 2009

adiah ape ek??



mmm...td aku browsing2 nak cari adiah for si BF sempena our first anniversary next month...
xataw nak kasi adiah ape kat die nih....
so godek2 google cari2...
terjumpe la satu web yang leh personalize name kite kat adiah2 tu...
menarik gak...ni antara2 adiah2 yang aku dpt. nak gune for V's day pon boleh.. Birthday ke kan..


COUPLE THINGY

personalized photo box! dlm ni bleh bukak taw..simpang barang..tp brg2 kecik2 je la kan...cam jewellery gitu.


custom cofee mug... kat part Daniel & Kristin tu leh tukar letak name kite..


bathrobes..


pillowcases... aku plg suke yang ni... cam cute je... bile si BF nak tido mlm2 mst tingat aku bile tido atas bantal gune sarung ni... hahaha... geli x?? lalalalala...


FOR HIM

prescription ubat... tp love letter sbnrnye.. ala2 je die wat..


photo cube...


lighter.. tp si BF x smoke... nak bg pon xde gune kan.. kang die ingt aku suh die smoke kan.. 


heart puzzle... ade ayat2 cintan lg..


boxer short... hehehe... pastu letak name aku kan... si BF pakai lak... nnt yg busuk name aku jugak!


FOR HER

engraved heart..


bracelet...sbnrnye byk lg..mls nak letak byk2 gmbr sgt... tp sume lawa2.


t shirt... comel x if aku pakai baju I LOVE BUAH @ I LOVE ZAN?? hehehe..


keychain... 


rantai!!! cantik2 rantai nih... heart locket 2 photo lg taw..


Camisole n short... waaahhh...kalo aku nye mst tulis Zan's girl kan.. sweet2...




sbnrnye byk lagi brg cntik2... browsing je lebey aku nih, tp x decide satu ape pon lagi kan... sape2 ade idea ke nk bg ape ha kat si BF??
haa...korang taw x katne nak cr tempat2 leh personalized barang2 cmni kat KL ni... stakat puzzle cmtu taw la.. kalo pillowcases ktne nak wat ha?? 


0 LoveLoLLipop: