January 21, 2009

same TAGGED cam from Mr.Schlotzsky - for Tqah & Ayen



sbnrnye TAGGED ni aku dah wat..tp dorg tagged aku blk...aku just cite pasal diorg je la...



TIQAH (PPG)



> die nih orang Penang.. umah die seberang jalan je ng beach... best ooo..

> aku start rapat ng si Tiqah ni sebab netball la... we are in one team... she's the attacker... terer ooo die nih maen...

> aku penah tido umah die nih 2 3 kali gak le... family die sume baek2.. layan aku cam anak sendiri je... dah tu Tiqah ni suke bawak g jalan2 umah sedara mara die.. maklum la dekat je...

> she's the oldest sister in her family... got two brother (Amirul & Azizi) and a youngest sister (Athirah)

> Tiqah ni baek taw... slalu bg gune hp die utk ex bf aku dulu call... maklum la time tu x bawak nset lg.. x pon time tu nset aku kne rampas ke kan...

> die seorang kawan yang baik lg setia... cewaahhh....ayat nak jambu.. hahahaha...die ni kalo aku cam dlm kesusahan ke, mst die cube sedaya upaya nak tlg taw... wlpun kadang2 mende tu cam x mampu die nak tolong, tp die try gak..

> kitorg ade satu mak angkat yang same... kitorg panggil die Mak Cik Yong... n die gak ade sorg lg mak angkat time kat skolah dulu..name die Cik Nah... tp xtaw la die contact ke x ng mak2 angkat die tu.. aku xpela if x contact pon, alasan kukuh ok! hp ilang berkali2... :)

> kitorg nih penah gune hp same model ok... tp kejap je, sbb die tukar phone.. lepas tu aku plak ilang nset tu... so skg dah x same dah... die pakai N73 skg..

> die nih kalo bercakap boleh kalah mak orang taw... tambah2 kalo kuar sore die membebel tu.. perghhh... cam mak aku lak aku rase... tp xpe la... kadang2 membebel tu kan senaman mulut kan Tiqah?? ahahahahaha...xde la... sebenarnye die bkn nye membebel sgt pon..more to bg nasihat la...

> she loves to smile, she loves babies so much!!!




AYEN (PPG)



= we are in the same unit(cam rumah la, tp kat MRSM kitorg panggil unit) time from 3... time ni la we all start rapat...

= dia ni oghang Kedah tau... dok kat Yan.. kan Yen kan??

= name die Siti Nor 'Ain Che Omar.... time form 3 dulu aku ng Emma (her roomate) slalu panggil die Iti, pastu die panggil aku pe tah... x ingt dah.. tp stok2 name klakar2 la... hahahahahaha...lawak je..

= dulu die ade patung ni die bagi name Dexter... her ex bf yg bagi.. x taw la skg ade g ke tak kan... dah name pon ex bf kan..mane la taw die dah pulangkan blk ke kan...

= Ayen ni kuat makan gak taw... petang2 je blk prep ptg mesti die g koop kat blok 7 ng Emma beli fishball goreng ke, daging beger goreng ke... nak melantak... hehehehehehe...aku x kuat mkn sgt... hahahaha..pecaya la ok! sila percaya ng kata2 ku ini... muahahaha...xde la, aku mls nk g sebenarnye.. aku tukang kirim je kat Ayen... kadang2 ikot ar gak... asek nak pesan je. ko ingt ko anak raja ke??

= Ayen ni penah gi umah aku... Lovely tunics yg len pon penah je g, tp ni time Ayen g sorg2... sbbnye nak berdating!!! hahahaha... sanggop ok kitorg ulang alik Penang-Ipoh sbb nak g jumpe pakwe si Ayen nih... ade la 3 4 ari gak die dok umah aku... nak blk tu siap dpt duit raya lg dr mak aku.. even tu bkn bln raya.. hahahaha...aku apesal x dpt pon ha Ayen??

= die nih dulu kat skolah ramai secret admire ok! SUMPAH x tipu...

= skg ni die kat UKM gak... wlpn dekat je, tp jarang jumpe... laen kolej la katekan.. dulu time same kolej bleh kate ari2 mst jumpe... skg nih if ade waktu2 je kitorg jumpe... time aku bwk kete si BF ke kan, aku mesti ajak Ayen kuar... dah tu sembang x ingt dunia lak tu... penah one time tu kitorg g bersahur..aroung 3ish am camtu dah kuar... pas mkn x berambus2 lg dr kedai mamak tu... smpai kan gelas aku terbalik la punye excited nak bercerita sakan.. naseb baek dlm gelas tu xde air, dah abes..kalo x mau nye basah suar aku... dis sem pon x jumpe lagi.. aritu ajak g William die xde kat UKM lak... miss her la...

= suke bace macam2 megazine ok... especially fashion mag!

= seorang yg baek ati ok! dulu kalo duit ptptn aku dah abes, and bapak aku bank in duit lambat, mst aku g cr die la.. hehehe....




4 LoveLoLLipop:

prankster_blossom said...

mira thanks a lot....sgt terharu...syg sgt kat ko...besfren forever and ever...

LimeLoLLipop said...

lebiu tu!!!

siLLy uNder tHe sky said...

nk lebiu2 gk!!hak2....

mrschlotzsky said...

xaci..dorg ada gamba..sy xde gamba..waaaaaaaaaaa..hahaha
nama tajuk da pkai nama mrschlotzsky..kena denda ni..wakakka