January 16, 2009

TAGGED


Senaraikan 10 perkara pasal si dia yang menge’tag’ saya [hisham hashim]

  • die blaja kat FTSM UKM
  • dulu dok kolej burhan tp skg da dok luaa..
  • die ni merupakan PC (facilitator) saya sewaktu orientasi first year
  • die nih pemain Bola Baling UKM kategori lelaki ok... he's not nyah... aww.... (gelak besar)
  • die ni sgt2 menggilai komputer kalo x salah saya.. tgk cara die berblogging pon da taw...
  • penah keje part time kat McD...
  • dlm blog die byk tutorial computer n photoshop... me loike!
  • pakai nick name Mr.Schlotzsky - yang aku sendiri pon x taw pe maksud nie.
  • berasal dari mana saya kurang pasti, tp of course from Malaysia ku terchenta kan...
  • last but not least... lahir tahun gajah.. opsss! salah..tahun 1986. muahahahaha


Novel Kegemaran

  • Alaf21 je kot... sbb novel die cambest je... tu pon pinjam2 org or my auntie, xde mase aku nak perabih duit beli.. baek mak g shopping!


5 benda kesayangan beta..

  • Miss Lappy
  • Duit ku - walaupun x berape byk, tp aku syg duit aku ooo..
  • Perfume - yang still ade lg J.Lo [Live L U X E] & CK [Euphoria]
  • Rambut - (tiru mr schlotzsky)
  • Harta benda aku la aku syg! :)


People i want to tag..


1 LoveLoLLipop:

siLLy uNder tHe sky said...

hee~...ape yg k0 suh ak wt beb??taged 2 utk ape??