January 16, 2009

naseb si KAKI


okay...FYI, aku nye kaki terseliuh time training netball aritu... slalu mcm ni taw... kalo dah lame x maen, then ade training, mst aku injured la, terpeleot la, nak jatuh la...
dah 3 kali ok kaki yg sama... kaki kanan aku..kat ankle... bengkak nye toksah ckap la...gemok gile b*bi!! 

aku terpeleot tu ari selasa petang... mlm tu g bandage, then went to BF's house...sbb esok nye class aku ptg kul 5..tp aku x g pon... nak jalan g toilet pon macam kaki gajah aku rase kaki aku nih...

boleh x aku sampai2 umah si BF, mak die nampak aku mak die gelak... muahahahahaha..
klakar ke? aku pon x taw ape yg klakar nye... mak si BF gelak sbb tgk bengkak sgt kot..
pastu baru la sembang2 nak amek berat gitu kan.. eceh...

pg tadi (khamis) baru aku blk UKM... mmm, cam dah ok sket dah.. dah bleh jalan wlpn bengkak x brape nak surut lagi kan...
tp better la dr ari slase n rabu aritu...

haaa!!! lagi satu aku nye hangin kan... aku dah amek gmbr byk2 dah tang kaki aku yg bengkak tu nak jadikan bukti utk tatapan blog ni...
tp tup tup aku tgk dah xde... si BF delete!!!!!!!
argghhh.... "nape B delete gmbr2 kaki tu?"
dah nak amek gmbr lg xde feel dah...

tension jer! hesh..




1 LoveLoLLipop:

mrschlotzsky said...

anda telah di tag..segala jawapan anda mstilah berunsurkan pujian keatas si penge'tag'..terima kasih..haha