January 11, 2009

Gotcha!!!


semalam kan... si BF suh aku cari lagu Hattan Cinta Si Rama Rama tu..die ckp sbb die cr xjumpe2..
aku pon baek hati kan...tlg la cari n jumpe n aku download la kan... gtaw si BF dah jumpe..

pastu b4 die dtg nak dinner ng aku, die call... (ye korang...minggu ni aku x g umah si BF or berjumpe dgn maknye)

pastu dlm kul 8.30pm ade call... *kriinnngg*kriiinnnggg*
hahaha...nampak sgt aku menipu kan..
xde nye ringtone aku cmtu... kalo si BF call akan kuar lagu Check Yes Juliet kat part chorus tu...


Run, baby run, dont ever look back...
They'll tear us apart
If U give them a chance

Dont sell your heart
dont said we're not meant to be
Run, baby run,
Forever will be, U & Me..



AKU: Hello..

BF: Yang, japgi letak lagu Hattan tu dlm pendrive ek.. bawak skali kang.. B nak... B dah otw nih.

AKU: Ala B... sebenarnye kan, td lagu Hattan tu x leh dgr la... download pon x abes.. x taw nape..

BF: Ish..td kate dah dpt.. apsal tipu?

AKU: yela.. mmg la dah dpt...pas download tu I nak dgr kan xleh plak... tgk2 baru sikit je download...

BF: macam2 ar U ni... td cakap cam len, ni cakap laen plak. suke mcm ni kan... da la..buat xde mood je la U ni...

AKU: ala..pasal lagu pon xde mood.. ni sbnrnye dtg nak jumpe I ke nak amek lagu je?

BF: Pape je la U ni.. kalo dr awal ckp xde la I berharap. I dtg gak kalo taw awal2 xde lagu tu...

AKU: sorry r B... bkn i x cari pon.. tp dah x jumpe nak wat cmne...

BF: (diam) Ok la I nak drive ni.. (letak)



haahahahahah...terkekek2 aku gelak lepas tu... aku pon siap2 la kan... dlm 25 mins lg si BF smpai..


tetibe aku dpt msg dr si BF..


"Yang, da la ek.. B xnak gado2... g siap k, B da nak sampai ni"


padahal aku dah siap pon.. ;)

then aku reply...

"I'm Rudy from Hitz.fm Morning crew wanna say this to you. GOTCHA!!! hahaha...sbnrnye I da dapat la lagu tu, saje je ckp x dpt lg... nak tgk U cmne... Amboi, marah trok. :)"



muahahahaha....kesian si BF... muahahahahaha...nak gelak lagi!!
saje je nak melawak2 kan.. I LOVE U BF!




1 LoveLoLLipop:

NUke_Rude said...

bole tahan gak ko ni.. jahat!