January 15, 2009

THEY WAIT!


as i promised last entry, ni nak wat review sket la sal cite THEY WAIT @ mereka tunggu...
muahahahaha...

actualy, mule2 aku takot gak nak tgk cite ni kan.. kitorg pon tgk midnight kan..
tp, ade one blogger ckp cite ni x seram sgt la kan...
so memandangkan x seram sgt aku pon tgk la even xde si BF xleh nak jerit2 pelok die...
kakakakakaka...ops! terlebey sudaaa...

okay! cite ni pasal couple ni (sorang chinese + sorg omputih) blk kg laki die kat shanghai sbb pakcik laki tu mati... time tu kat Shanghai tgh Bulan Hantu ape tah... tu je sinopsis die...
hahahahaha...nak taw tgk sendiri k!

cite ni kalo tgk pon xde la sampai korang takut nak g kencing malam ke or jalan sorang2 kan...
xde la cam Ju-On ke kan... tp muke anak couple tu cam JuOn pon ade... :)
cite die cam byk2 terkejut gitu... sbb satu roh ni menuntut bela kematian die... terkejut2 pon best tau! jalan cite die menarik.. xyah byk2 pikir sgt..
if ade mende complicated pon kite sbg penonton akan cepat tangkap...

so, secara overall nye.... aku bg 4.3/5 stars!!!
x rugi la if tgk kat wayang pon! hope diladely puas ati la ngan ape yg aku cite sket2 ni!!


so, bubye!!



1 LoveLoLLipop:

diladely said...

ok puas ati! tq dear! ;)