January 24, 2009

wanna noe sumthing?


nak taw satu mende?? im sure u guys x penah or sesape yg penah tu tp jarang jumpe mende nih kan....

nak taw x ape??

jeng jeng jeng....


::::loading::::

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaa.... hehehe...saje je nak kasi suspen... this is wat we call Oscilloscope ok.... agak kebosanan dlm Lab sebenarnye... tu yg amek2 gmbr nih... tp gmbr mak xde lak noks! sedey I taw.. 



Oscilloscope - brand Pintek


close up sket... byk tol button2 die ye...


harus la gmbr yg menampak kan tgn aku yg pegang pen biru itu dilakonkan semata2.. hahahaha...konon cam nak tunjuk rajin la kan.. yg pegang pen itam tu plak tgn Cikgu Syak.



hahahaha...nape aku panggil die Cikgu Syak..?? biarla rahsia.... kan Cikgu kan...

Oscilloscope ni senanye nak cr signal voltage... yang mcm pulse yg nampak kat scrin tu signal die la tu... susah ok nak cr mende alah tu.. kene pusing sane pusing sini button2 die tu... yg korang nampak cam kabel tercucuk kat Oscilloscope tu cam wire tu kan disambung kat voltan input la...


Ok then.... slamat membuat Lab Report Cik Mira ye!!! :(




0 LoveLoLLipop: