January 5, 2009

kaki mesin basuh



ni cite nye pasal nak g cari kaki mesin basuh umah si BF. tu yg tajuk die cam gitu.


ari Sabtu si BF dtg amek aku ckp Mak die ajak g teman cari kaki mesin basuh tu. aku pon ok je la kan dah mak mertua ajak plak. :)  
Kebetulan, aku n si BF pakai baju same colour lg taw. x janji pon okayh! 
aku masuk2 kete dah tgk same colour.. grey.


So kitorang g cr kat Carrefour Wangsa Maju. Sbb si BF dah ckp kat Tesco Ampang xde.
jalan punye jalan dah pusing satu carrefour tu xde gak. sbnrnye kan, aku pon x taw kaki mesin basuh cmne yg Mak si BF tu cari. hahahaha...
dah xjumpe mende lain plak yg Mak die beli. die g beli jus extractor. dah godek2 mende alah tu, dah puas belek, then ok! beli!
time nak bayar tu, aku yg tolong beraturkan. g test pon aku yg g test kan.bayar x la kan..byk plak dwet aku nak g bayar..beratus plak. tlg beratur bayarkan bleyh.
pastu tetibe promoter yang layan kitorg tu suh cabut cabutan bertuah.
Mak si BF suh la menantu kesayangan die nih cabut. hahahaha.... menantu ke? blom lg.. :)
aku cabut la, dpt RM10. ok la dr dpt terima kasih kan..hihi.
then kene isi form taw nak amek dwet tu.


promoter: dik, tlg isi ni.. name, i/c, & no phone k.
aku: ok ok.


tgh aku dok tulis2 tu promoter tu nyelit tepi aku..


promoter: sape tu dik? mak ek? mak mertua?
aku: (tergamam sekejap) ha'aa.. mak mertua.. (sambung tulis2 form tu blk)
promoter: owh... baju grey tu husband la ek.. owh....
aku: ??? (diam)


sgt yakin je aku menjawab mak mertua aku... hahahaha...gile ke x kan.. mampos la ko promoter oi... aku jumpe ko skali tu je kan.. pasni x jumpe da.. :) 
sorry ye sbb tipu! tp bohong sunat je la..mls nk panjang2 kan cite ng Cik Promoter tu.. kang sebok2 lg die nak berborak ng aku. 
xpon kalo aku x ckp cmtu adekah die nak ngorat si BF kesayanganku itu?? 



1 LoveLoLLipop: