October 10, 2010

its 10/10/10 babes..


hello.... happy sunday all.... typical sunday yang membosankan... back to normal balik dah rasanya... sebelum ni tak normal rasa nya sebab every week open houses berderet. so minggu ni ada jugak tapi tak pegi.. syawal pun dah habis kan...

btw, its 10/10/10 today... what a good date aite??? siapa yang kahwin hari ni untung la... n im very sure ramai jugak yang kawin, tunang, nikah hari ni.... untuk senang ingat la katakan... but the date isn't important....just a number...

i wanna say congrates to my so-called-officemate la sebab dia kahwin harini.. tapi dia ni dari Kuantan Branch. kahwin pon kat kuanta. so tak dapat pegi walaupon my boss punya abang ajak n kereta dia kosong. tapi tak rasa nak pegi. penat je nanti. SELAMAT PENGANTIN BARU KAK ITA! walaupun aku tau dia tak baca blog ni, tapi totap nak wish jugak.

n im gonna pos her wedding present tomorrow. but haven't decide yet what to buy. congrates toall newly weds!

my plan for today??? nothing... just keluar jalan2 cuci mata je la kot petang2 sikit nanti. balik rehat2 esok kena pergi kerja. oh damn...... cepatnya weekend berlalu pergi. i wish i can have 2 working days and 5 days of weekend!



0 LoveLoLLipop: