October 1, 2010

raya raya an


hari ahad lepas memang full dengan makanan... berapa banyak open house dapat jemputan. tapi tak semua la aku pegi kan... ada yang termissed tu sorry lah ye...

one of it rumah si Watie kat Balak0ng. die dalam pantang, so takleh jalan sakan sangat, kite g la melawat die.... dalam pada tengah pantang ni pon sempat dia nak pose kat camera. padahal anak tengah menjerit lapar susu tu... mak yang kejam.. hikhikhik....


kitorang sampai awal dari yang lain. sebab mulanya ingat nak pegi jumpa mak si BF kejap lepas si BF amek aku tu, tapi macam nak hujan je n kalo hujan nanti jalan ke Ampang yang memang sesak tu confirm akan berlipat kali ganda jem kalo hujan, so baiklah membatalkan saja niat tu... terus gerak from sri permaisuri ke Balak0ng.

budak belemuih baru lepas mandi


sampai2 ada la orang sikit2 kawan dia yang kami tak kenal. then lepas makan2 baru yang kawan2 aku kenal sampai... ada nasi dagang, mee kuah, nasi himpit, ayam rendang, n kuih2 raya... aku berjaya menahan napsu dengan makan nasi himpit 3 ketul je... *clap*clap*


lepas rumah watie ni pon dah pukul berapa dah petang dah... pegi kajang kejap rumah Aboy, then pegi Ampang rumah Iwan kawan si BF. kat situ makanan terbaik.

ada nasi putih, ayam masak lemak cili api, sambal udang petai, ikan goreng, daging, macam2 lauk la.... plussssssssssssss ada roti jala n kuah durian!!!!!!!! my favvy! sedap gilos ok!!!! urrggghhh...bole terbayang2 lagi rasa dia... damn.

favourite tu ok... pernah dulu last two years kot kitorang buat open house kat Ipoh and ada menu ni... memang sampai roti jala tak cukup la kena tambah lagi. orang2 lain pun suka. me lagi la sukaaaaaaa!

ok ok enuf. lepas Ampang lari ke sri Hartamas balik umah kakak si BF. mak dia ada kat sana. tapi dah tebiat si BF ni kalo nak pegi takde dia nak call2 dulu. dah time sampai2 takde orang kat rumah. diorang keluar dinner. takpe la malas nk tunggu or cari diorang kat mana, kitorang balik sri permaisuri la...

tapi sempat melencong g karaoke 2 orang.. hahahaha dengan kebaya sakan nye...

bayangkan la Cheras > Balak0ng > Kajang > Ampang > Sri Hartamas > Cheras.



sudahnya pukul 1 baru aku sampai rumah ok... memang penat gile la dari pukul 2 3 kot keluar rumah... non stop berjalan je... n non stop makan juga... ;)

minggu ni pon banyak jugak wey open house, korang banyak tak???

0 LoveLoLLipop: