October 12, 2010

penggemar tegar...


ok aku adalah penggemar tegar Auntie Anne - Cinnamon Sugar. walaupon aku tau ia terlalu manis dan tak berapa sesuai untuk kesihatan, tapi aku totap sukaaaaaaaaaaa...

semalam time pegi amek Beri_Hitam (dah siap dah) kat LowYat, sempat la singgah Sg.Wang tapaued mendalah Cinnamon Sugar ni... sempat la jugak jalan2 cari kasut tapi apakan daya tak jumpa yang berkenan. plusss, semua mahal2 takde diskaun langsung weyyyyyyyyyyy serius. semua kedai takde diskaun.

oh lupa nak explain. Beri_Hitam dah siap.. lepas selama dua minggu anta repair... lama gila. vudus kan... siap format lepas tu hilang semua benda. dammnnn... new BB pin also. jenuh aku nak menge-add semua orang balik.

ok back to story. tapaued and makan dalam kereta time rempuh jem dari pusat bandar KL balik ke Cengal. KL jammed macam tak tau kan... lama la jugak. so makan makan nom nom sedap jilat2 jari sorang2 dalam kereta. tiba2 dah habis makan terus rasa nak muntah. sebab terlalu manisssssss sgt, plus dicicah hazelnut dips lagi....... pluss takde air dalam kereta.

rasakan ko mira! tak menyempat2 nak makan kat rumah kannn.... ok sekarang aku rasa macam tak nak pandang Auntie Anne selama sebulan dah sebab rasa muak manissssssss teramat sangat.
pernah time bulan puasa dulu aku terlalu kat stall AAnne ni. time tu aku puasa. siap ting!!!! terus datang niat nak buka puasa sebab tak tahan bau nya yg sedap itu. teruk kan. mmg sukaaaaaaaaaa sgt la.


1 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

nih!!!!! mari makan yg auntie Anniemarina ni wat plak... versi kelate lg tuh ... ekekke..