October 11, 2010

saje nak seksakan diri....


dengan gambar2 cuppies from W0ndermilk dibawah.... urghhhh....sedapnyaaa..... all those cuppies Ja yang beli untuk bagi kat kakak Te time tunang aritu...

kami2 yang datang sama pon dapat juga... weee....... sedapnya sedapnya... nak lagi... dah puas aku pekik kat si BF ajak g Uptown damansara smlm nk cari mendalah ni... tp idak nye die heran...


inilah sesi menyeksakan diri namanya. kata diet la konon kannnn, pastu makan manis2... pastu rasa menyesal sebab tak amalkan diet seimbang manis2 bagai. walaupun ada hati nak makan lagi... lepas tu terliur sorang2 tulis entry ni.. sakit jiwa!



1 LoveLoLLipop:

rainbow skit, said...

sedanye. pujuk la lagi si bf tu