November 4, 2009

2009 year end contest


::STICKY ICKY MODE::

saje je gedik bosan2 ternampak contest ni kat one of my blogger friend's blog. so saje nak try2 naseb kot2 dapat menang ke kan sape tau kan??? contest ini from http://www.lovelyhandmadecards.co.cc/

so jenguk2 la blog die ni... tapi malangnye contest ni nak sampai tarikh tutup dah. aku punya entry ni pon tak tau la dikira ke tak... ;(


''How many love did you see in the picture as below?''

and my answer is?: 24

love yang saya maksudkan disini adalah love(word) + love (heart shape)

betoi tak tuan empunya contest???


kalo korang nak tau macamane nak join contest yang senang je ni, pi la jenguk blog Lovely Handmade Cards tu.. ;)


3 LoveLoLLipop:

Yann said...

hi dear,
tq for joined this contest.

wish u all da best

MYRAspberry said...

macey! thanx sbb buat contest ni jgk

bspotgurl said...

jap nak buat gak ler