November 13, 2009

gangguan


satu malam, around dalam minggu lepas la, tengah syok2 aku dok study, tetiba rasa macam ada gangguan. banyak kali la jugak.. menda tu macam dok main2 kat kaki n betis aku. pakai short and dok terbaring meniarap, menda tu boleh main2 kat kaki aku tu.

mula2 buat bodo je lagi. just gerak2kan kaki. kejap je hilang, lepas tu datang balik kacau balik. aku pon pelik la. "aku takde kaco ko pon weh, pi la main jauh2..."

lepas tu aku tak tahan sangat, aku bangun la dari katil, and try to tangkap menda tu. last2 berjaya. dan takde gangguan lagi. lega.

and it is....

LALAT. tapi version lalt yang macam nak mati dah je sebab terbang pon slow motion je gerak dia.
aku amek buku, bukak, and tutup bila lalat tu dah kat dalam. melekat ko! mati terus. aman hidup aku.


close-up sikit. nampak tak?? its lalat. bukan misteri nusantara ok.. :)


2 LoveLoLLipop:

BULLET said...

ingt menatang ape yang kacau ko tadi...ropenye lalat...

akhis said...

~kejam nye...huhuhu