November 5, 2009

HB maksu...


5 Nov is my Maksu's birthday.... so im gonna wish her here. happy 27th birthday Maksu!!! ingat lagi tak entry nie... haaa....ni la mak baby boy tu... ;)

so this is Maksu n Paksu... time diorang kawen dulu, aku jadi pengapit ok... dan dan tu jugak pengapit lelaki tu sama kaler baju dengan aku. memang cantik je gambar kan...



now baby Asyraf pon dah besar.... gambar ni curik dari fb maksu la. tee hee.... curi gambar takpe kan, jgn curi baby tu dah la ye.. :)


so HAPPY BIRTHDAY MAKSU...
may all ur wish come true... may ALLAH bless u an ur family...
hope this becoming age will bring u more happiness... smile owez!


1 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

hahaha..... tunggu 11/5 lak besday asyraaf.... nk celebrate, akan di bgtau kemudian.. :D