November 10, 2009

[MB] celebration



this is unplanned celebration... for me la... but aku tak rasa si BF pon rasa unplanned. kononnya nak surprise. nak surprise2 pon kena mesti kena suruh aku siap sume kan. so tak jadi surprise la... akhirnya before pegi lagi aku dah tau ke mana destinasi. after having late dinner around 11, terus siap. dinner kat umah je, tapau.. then we heading to Helo Bali. dalam Malaysia pon ada Bali, tak payah pegi jauh2 ke Indonesia sana tu...


im so happy having him by my side... through thick n thin.. ye macam2 pengalaman pahit dan manis kami dah lalui. still together. thax BF for the kecil2an celebration.


the crowd takde la ramai sangat yang pack menggila2 tu kan. so its super2 ok for me... oh birthday adalah 8Nov, so celebration adalah pada 7Nov malam la k....

dj yang main pulak adalah DJ Monkey... Suzi's friend. and as usual bagi kawan2 aku ni, diorang akan bagitau DJ tu nama penuh tak berapa penuh. so DJ pon announce "Happy Birthday Amira Wahida"

mmm....biar la gambar berbicara ok??? gila translate directly hahahahaha...

my housemate - Suzi

Topet a.k.a my big brother - Suzi's BF

Nashrul @ Juling - me - si BF

Syak cakap, this pic nampak macam si BF yang sangat2 camwhore.. betul ke??? tapi sebenarnya si BF memang camwhore pon, tapi bila mood dia ok la.. if mood tak ok, bila dah slide camera pon dia dah bebel. hahaha. oh ya...Nashrul tu bestfriend si BF. so aku pon dah jadi rapat juga sama dia..

kesayangan

"ish...flash pulak"

"hoi..main candid2 pulak!"

alamak, tersesat takde border. ampun2...


i had a blast that nite. even kecil2an pon, tapi bila dikelilingi orang2 yang disayangi dan menyayangi kita, rasa best kan?? kalo family ada mesti lagi best kan???

mm...act bukan kami berlima saja. ada lagi kawan2 si BF n Topet. but aku tak berapa rapat, and ada yang tak kenal, so tak payah ada gambar. hahaha...statement kejam kan?


ok dah jom balik... around 3.30 am baru keluar dari Hello Bali dan terus gerak ke Deluxe pulak. this one is Topet's treat. :) but takde gambar la.. masing2 dah penat kot....


0 LoveLoLLipop: