November 11, 2009

[MB] wishes...


ini antara birthday wishes yang aku dapat di Facebook... yang dapat mesej kat handphone macamana nak display kat sini kan.. yang call2 lagi la tak boleh. so aku letak yang wish dekat facebook je ye.. yang wish through SMS and call thanx a lot ok...

ini Arianna yang wish. dia paling awal tapi salah tarikh pulak. takpe aku terima sebagai wish jugak...


dan rakan2 yang lain pada 8Nov and also ada yang terlambat wish pada 9Nov.







great weekend walaupon penat dengan kemas2 rumah baru lagi kan... tapi sangat bermakna. ;)

kalo from sms and called and live wishes, si BF adalah orang pertama, diikuti Tasha my auntie yg tak berapa nak auntie sangat sebab dia 2 taun muda dari aku, Yanie my lil pet sis, Syak, Suzi, Juling and tak ingat dah... :)

thanx for all the birthday wishes!


1 LoveLoLLipop:

cik eja^_^ said...

happy belated birthday :)

sorry lambat