November 26, 2009

Selamat Hari...

hye uolss... lame korang tak bace aku merepek kat sini kan.. bukan ape, macam yg korang dah sedia makum tu la. keje, takot nak update. hahaha.... tapi berfacebooking bole je... :)

nak cite macam2 cite ade, tapi rasanya kene sort baek2 nanti balik raya kat Ipoh, aku wat autopublish banyak2 ok?? Cengal pon dah cantek tau... weee...suke2... bilik aku lagi la bertambah2 cantik.. muahaha..matik la puji diri sendiri. ;p

malam ni aku balik Ipoh. naek train. malas rasanya nak drive. bila dah beli tilet train semalam, baru mama call suh sebok2 bawak balik kete. tapi den dah beli tiket nak wat cmno kan.. tapi yang sebenar2nya adalah penyakit M melanda.. hahaha... oh ya. tiket train malam ni kul 9.45pm ye.. itu 2nd class... kalo ada katil ke 1st class ke, aku beli yang ti je. ayat nak ayat orang2 kaya kan padahal miskin. :LOL:

mesti la malas kan. balik keje sampai umah pon da kul 6, nak siap2 lagi kan. makan lagi.. dah kul 9 10 cmtu.. memang tak kuasa la aku nak drive malam2 sorang2 balik Ipoh. kang lalu highway kat Gua Tempurung tu lagi satu hal plak bila jadi cite jangan pandang belakang. lagi mak tak koser nox!


btw, Selamat Hari Raya Korban to all Muslims ok!

Have a safe and happy HOLIDAY ppl!!!

1 LoveLoLLipop:

[z@ck] said...

slamat hari raya aidil adha too
=)