November 3, 2009

Recharge


hye uolss... morning!!! sorry la semalam takde update. kenapa?? akan kuceritakan la nanti ok. but not today. today kita cerita kisah jumaat malam oke? its about recharge.

i got the invitation. its totally free... sape2 yang pergi freedom or recharge dulu akan dapat invitation ni rasanya. sebab dulu kat entrance ada filled up form so memang depa ada no phone kami2 semua.


mulanya rasa macam malas nak pegi, sebab dah bersiap2 nak keluar makan saje ngan si BF. otw nak keluar dari bilik tu, he called suruh bawak spare baju... aku tak suka kemas or cari2 baju kelam kabut, kang ada la yang aku tertinggal ke, tak bawak ke, tak jumpa cari la.. macam2. last2, memang sempat pilih2 baju, tapi dua pasang baju pulak aku bawak, same goes with kasut. 2 jugak. malas nak buat decision kelam kabut. so angkut yang mana boleh.


owh ya... setiap entry akan dapat free drink and kotak simpan rokok. kotak itu sangat la cool ok. but aku tak smoke, so memang simpan buat pekasam je kat bilik kotak tu. nak letak ape ye? mm...maybe letak namecard bole kot.. hahaha



aku pegi sana with Topet n Suzi... si BF malas nak drive kan. so satu kereta je. itu pon we ollsz sampai tepat2 11pm. naseb baik sempat masuk. tapi after 12 macam tu, Yanie my lil pet sis datang. sebab ada suomething happened, so dia terpaksa datang. drama jugak la malam tu. but we all had fun jugak.


memang sangat ramai juga orang2 malam tu. sebab free katanya. tapi music adalah super duper bosan tak best kot. kitorang gerak balik awal jugak la around 2... serious bosan DJ dia... tapi bosan2 pon ada jugak kawan yang sempat mencari jodoh. hahaha... Fuad Fuad.


Fuad: weh, aku ada syok kat sorang pompuan ni, aku tengah dance dia dok tepi aku macam nak rapat2 camtu. aku tanya dia ada BF ke tak, dia cakap takde. tapi lepas tu ada sorang mamat datang pastu dia macam nangis2. aku takut ar nak mintak no phone dia.

si BF: yang, u pegi mintakkan la bole??

me: mmm...ok2....


so, i got the number! Fuad, satu nombor rm10 ye... hehehe..ada 10 nombor kesemuanya. baaahahahahaha...tamak!


2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

satu number RM10 saje yea.. mintak kat dia lebey lagii... hihik

MYRAspberry said...

tu la..patutnya nak mintak lebih, tp kawan2 kan.. halal je la... hihi..