November 5, 2009

Cengal...


yadayada.... saya sudah dapat kunci rumah baru 31 Oct lepas... so 1 Nov kami dah pindah randah dah... kami tu adalah aku and suzi... tapi aku takdela pindah randah semua terus, siket2 je dulu.. this weekend sambung lagi. Suzi aje yang jadi penghuni tetap since 1 Nov ritu...

ada yang dapat teka ke kat mana rumah aku tu?? dalam entry biarlah rahsia ni ada aku letak gambar condo tu, ade sape2 tau?? heee... kak red confirm tau sebab aku ada email dia tanya poscode. hahaha...name je nak dok citu, tapi bila nak update resume 2 hari lepas tak tau poscode pulak. tu yang tanya kak red tu sebab condo aku ni dekat je dengan VA umah kak red tu.

meh la aku bagitau kt mane... its Cengal Condominium...i will call it as CC after this ok. located kat Bandar Seri Permaisuri... pi cari k dimana... ;) pastu dah tau sila datang serbu rumah aku itu. tingkat berapa no umah takyah la ye aku bagitau..nanti korang datang serbu betol plak. tee hee...

this is my room - middle room

bilik ayaq - bersih kan???

dapur...ada kabinet skali, tp yg bawah je, atas takde.

aku memang amek bilik medium pon since suzi amek master bedroom.. dia banyak duit bole la amek bilik besar kannn.. keja pon dah tetap. yang macam aku ni dok tercari2 keja lagi mana nak cekau duit nak bayo nnt. nasib baek bulan first ni takyah bayar since we ollss dah bayar deposit 2+1. senang siket. kalo menganggur bulan ni pon takpe. :)

kitorang masuk je memang bersih sebersih bersihnya la. owner siap bawak maid datang mop sekali lagi time dia bagi kunci tu. plus, tenant before ni pon pompuan, tu yang macam bersih jugak. takde la kitorang kena penat2 bersih nak masuk umah tu. memang angkut barang and tido je.


ni kat hall. sorry gambar hall takde, ini je yang ada. abaikan la von tu ye... sila fokus kat isya si budak comel. tengahari time orang angkut barang tu dia dengan mummy n abahnye dah sampai. siap tetido2 lagi kat bilik suzi. bilik den takdo perabot lagi. itu yang letak entry teaser tu. tu i ngan si BF pi order perabot la tu. :) set bilik tido tu dah ready dah semalam, tapi since aku takde kat CC, aku suh diorang hanta ari Jumaat la lepas exam aku.

tapi weekday aku akan still berada di UKM. sebab ada 2 papers left. plus final presentation jugak. malas nak ulang alik. mm....weekend aku akan berada di CC... and i will totally pindah sane on 12Nov.



**ingat ye rakan2, birthday saya 8Nov** (muka tak malu)

2 LoveLoLLipop:

Redbloodsnow said...

Wahh..bestnyer dok kondo nnti. leh swimming tiap ari..hikhik

:P

MYRAspberry said...

haa...tu la kan.. bole berendam hari2.. hihi