November 12, 2009

wajah baru

Cengal saya berwajah baru... tee hee.... sepatutnya diorang hantar furniture ni suma hari jumaat malam, tapi disebabkan aku yang terlalu busy mempacking barang2 sume, so aku terlambat sampai ke Cengal. dah inform PC which is Perabot Cempaka suruh diorang datang keesokkan harinya hari Sabtu.


ada yang perlu dicensored kan ye seperti my phone number, house number... kang ada pulak ex ex boipren aku datang mencari pulak. hahahaha.... ada ke ex ex boipren i baca blog ni??

tapi before tengok my room, tengok la rumah dulu ye. dah macam nak complete dah barang2 since hari Ahad lepas we olls berdating ke Seremban umah lame Suzi amek2 barang2 yang dia tinggal di sana. dating ngan sape?? bukan dengan si BF ok... hahaha... we ollss pegi sana 4 orang, Topet, Suzi, Me, n Juling @ Nashrul. kira berdating la jugak tu kan??

dapur yang dah ada rupa dapur sikit sebab dah ada dapur memasak, pinggan mangkuk pun lengkap juga, rak pinggan, peti ais coming soon.. ok la tu kan rumah bujang??

hall pon dah nampak macam hall kan?? tv ihsan si BF. tapi bukan dia belikan baru, dia bagi tv dalam bilik dia je la. kesian pulak now bilik dia takde tv. langsir pulak ihsan kakak suzi. mama ada cakap nak sponsor langsir, we ollss request black n white colour. tapi tak ukur ketinggian lagi. mama suruh ukur taku nanti dah buat singkat or labuh pulak.

kalo malam2 ni, kitorang pasan lampu merah je. so romantik ok. hahahaha...romantik pe jadah nye kan aku dok dengan suzi pulak. i pandang u, u pandang i kan suzi??

dining hall?? yilek pocik... takde pape kosong je je kat dining hall tu.. makan minum menempek depan tv ha... tgk tv pon terbaring depan tv ha...main game depan tv. pendek kata, suma dok depan tv.


muka excited dok landing kat katil baru sempat di snap. tilam tilam lama. takdok duit aih nak beli suma baru. ini pon amek set yang murah2 jek.

love the katil sebab rendah je... tak suke ar katil tinggi2. kang ngigau tergolek patah tangan pulak.


sume simple2 je kan?? taknak la berukir2 sana sini macam katil mawi ke kan.. dia duit banyak takpe la. bukan tak suke. padahal takde duit nak beli mahal2 taknak mengaku plak. heehee....

from now on, di sini la tempat beradu beta ye. tempat berteduh hujan panas ye.

"Mama, meh la melawat rumah baru orang ni..."


4 LoveLoLLipop:

Nor_Emylin said...

Wah..sonoknyer dia dh dpt hidup berdikari..hehe

take care yer nanti...ala, okey pe umah bujang kan simple...but nice per...ti dh agak stabil, barula leh hias2 lawo2 kan umah tu...

jgn luper update tang perkembangan umah tu yer..hahah(lin plak yg excited)

MYRAspberry said...

huhu tengkiu lin!!!

ok2 nnt da dapat gaji, umah dah cantek mantek, terus update kat sini..hee,,,

siLLy uNder tHe sky said...

nk jgk...hahaha
leh lepak sne rmai2 t...

MYRAspberry said...

hahahaha..abes la belaja cepat2... ayat bongkak..lalalala... leh je meh2...