January 13, 2011

ber-Genting-an


kesinambungan entry semalam....

lepas dah tak tau nak pegi mana, tapi tak mau balik, terus terkeluar nak pegi Gent!ng. acheem pon ok je since dia buat dialog "takpe, minyak kete pon tak abes lagi"

apa lagi, dekat je tak sampai sejam kan. moh kite ke gent!ng terus. laju je kalo bab bab bejalan ni... dari bwah nampak sebijik2 gent!ng ni.. aku ingtkan takde kabus and tak sejuk la... tapi sangkaan kami meleset. aku tak[e, banyak lemak so tak sejuk sangat. ;)




sampai2 je blur tak tau nak pegi mana. memang macam bukan pukul 12 tengahmalam la kat sana. aku rasa macam baru pukul 8 sebab ramai lagi orang.... semuar kedai bukak2 lagi terang benderang kan...



game pon still boleh main kau! tutup pukul 4 pagi katanya... tapi indoor je la yer.. gile kentang kalo outdoor still bukak. kejung beku ok orang yang jaga kat luar tu malam2... ahahahaha

malam die tak jual tikel yang ala2 wristband tu dah. dia kira satu game RM8. ok la tu kan. kalo beli wristband tu, bukannya semua kita naik kan dah malam2 ni... so kitorang pon amek la 2 tiket. 2 game nak masuk kan...

satu yg ala2 roler coaster kecik tu, satu lagi masuk 4D movie. cerita Haunted House malam tu... puas hati la cerita pon.. tapi pening sikit la kan coz 4D.

si tak suka sejuk *tu la sape suh kurus sangat*

si peng-suka sejuk

actually, 4D movie tu start pukul 1.30am. ada masa lagi sebelum nak ke 1.30 tu kitorang jalan2 la... seperti biasa, muka takkan pernah lekang dari camera. dah la tak cas camera b4 keluar. nasib sempat tahan bateri tu sampai balik..


dengan ronald pon jadi. siap cakap "saaaaaaaaaaaayyyyyyyaaaaaaaaaaaanggggggggg ronald"




benci tau aku diorang ni. pakai sneakers tak ajak. act, diorang pun tak rancang. aku je hegeh2 ngan heels nye. ye la if aku tak pakai heels, aku nampak pendek gile kot dikalangan diorang dua ni. so tak nak malu nye pasal, heelssss kooo tengah2 malam.



lastly, gambar kami kawen.. hahaha bosan tahap gaban dah ni nak menunggu pukul 1.30... lepas je 4D movie, terus chow balik around 2 lebih macam tu.

sekejap je kat sana. 2 jam je kot........... uollssss!!! nanti pegi siang kita main2 naakkk????


2 LoveLoLLipop:

A Z R E E N said...

Genting memang malam- malam pon sama je keadaanya. I penah stay kat sana sampai pagi, tapi still ramai je lagi orang kan? Memang happening lag :P

dieyae16 said...

helo2....


igt aku lg x?nad batani? hehehe
lama x dengaq crita..dengaq kata nak betunang da...congratsss :P

aku pon nak menjemput hg ke walimatul urusss aku 5/2/11 nih kat parit buntaq..heee..nk no hp plishhh..leh cntct hg nnti.. :P

miss yuuuuuuu... :*