January 27, 2011

cepat la datang wahai cuti!!!!!!!!!!!!!


kalau company cino cino, mesti dah feeling2 holiday mood dah kan... feeling2 Chinese New Year dah kan... sebab macam company aku ni, cuti banyakkkkkk ooo....

hehehe... kitorang start cuti dari 1-Feb tu la.. kan hari wilayah... sampai la 7-Feb isnin tu. so maksudnya selasa baru kerojeeerrrrr.... suka suka!!!! cuti lama2 bole rehat lama2 balik kampung lepak rumah lama2....

mama dah call2 dah tanya bila nak balik. ku tahu kau merindui ku.. tetibe je!

actually ingatkan company nak bagi cuti start Monday 31/01 tu... tapi tak dapek la sebab ujung bulan kan... semua nak buat closing la apa la... Sales pun time ni la nak kejar sales diorang. aku takde effect pape pon keje ke tak... :( tapi confirm nye 31hb tu aku bersenang lenang.

ok so korang cuti lama tak? kalo cuti kejap tu jangan la jeles ye... aku ni tiket ketapi or bas pun tak beli lagi. mama cakap tak payah bawak balik kete, jalan jammed! yes i agreed mama. ko hengat aku sanggup nak hadap jammed tu? oh no mannnnn...tidak sanggup.

ada lagi ke tiket eh???


0 LoveLoLLipop: