January 4, 2011

How it starts....


"It" tu apa?
apa lagi kalo bukan 2011.... maknanya aku punya new year celebration la...

xde la celebration mana pun... just pegi berkaraoke je kot. beli air, beli jajan, nyanyi sampai lebam. lepas tu ada jugak malaun yang pegi beli menatang spray2 keluar macam snow warna putih2 tu... habis! dah la baju hitam. nasib baik aku tak kena.


time awal2 ni semua malu2 lagi nak nyanyi... tak warm up la katakan... lepas tu hamek kau siap tak cukup microfon lagi. tak cukup mic takpe lagi, tak cukup ruang apa kes???


dah sorang nak gerak sana sini. sorang lagi jadi belly dancer. sorang jadi backup singer, sorang jadi backup dancer. sorang dah pakai 3 meter persegi gitu. hahahaha.... memang aku rasa sempit.


ramai yang berdiri. pantang nampak aku angkat camera je, zaaassss zupppp semua berkumpul setempat. ahahahaha.... lumrah alam. ;)

all the boys keluar pegi bukit b*ntang untuk countdown. tapi si perempuan2 semua tinggal. nyanyi gelek lompat la sapa tak dak tengok kan.... pukul 2 je dah letih penat dek jerit pekik semua.

from 9pm - 2am in the morning pun dah cost us RM4**... itu pon ada hati lagi siapa yang ajak stay tu...haish... nasib baik tongtong.


2 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

wah!!!! lumayan tuh.... smpi 3 dgit pitih kuar tuh... baik maksu la.. time org dok bersorak2 tgk bunga api, maksu dh bersorak2 dlm mimpi.. kekekekke... mls nk gi mana2 la... :D

MYRAspberry said...

3 digit pon bukan bayar sorang2... huhu....