January 3, 2011

Mari Pilih

Mana mana tarikh cantik tahun dua ribu sebelas ni... Aku rasa ada 5 je tarikh cantik. Satu dah pon lepas dua hari lepas time korang2 dok celebrate new year tu...

Mari pilih:

1.1.11
11.1.11
1.11.11
11.11.11
20112011

Mana korang rasa paling cantik??? Mesti banyaaaaaakkkk wedding kan kat tarikh2 ni. Orang semua sebok nak pilih tarikh macam ni kononnya cakap tarikh2 ni cantik la, 100 tahun sekali baru bole jumpa la, susah nak dapat la...

Tapi korang sedar tak yang setiap hari, setiap tarikh dalam hidup kita ni takkan berulang??? So semua tarikh2 biasa pon bole dikira special. ;)



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

5 LoveLoLLipop:

Miss Dels said...

i've made kinda similar entry like this before. hihi..

http://introspection-diladely.blogspot.com/2010/10/your-wedding-planner-eh.html

11.1.11 tu birthday i tau. jgn lupe eh. nak kirim hadiah pon boleh..(haha tetibe) :P

lAl said...

btoi gak...xpa... tarikh apa pun sebenarnya setiap hari kita melakukan sejarah..aha

MYRAspberry said...

DELS: hahahahah kirim wish je boleh? aah la entry kite nak dekat sama... ;)

LAL: haaa... baru pasan ke??

$ue @nim said...

tapi kita org islam ni, x pilih tarih tu sume. kadang2 tarikh yg menarik tu x menarik gak ikut tarikh islam.. jadinye, pikir2 kan lah..... :D

MYRAspberry said...

memang tak pilih pon... tapi kalo dah terkena, apa salahnya... hehe...kira sambil menyelam minum air la..