January 25, 2011

The Dais....


gambar adalah bercampur aduk... nikon kecik + nikon besar godang.. hehe... so ada la kalo korang perasan gambar kejap cantek, kejap tak, kejap blurrr, kejap gelap... maafin ya.

ni nak tepek gambar mini pelamin... buat sendiri hokayyyy. hasil tangan mama mula2... lepas tu time dia dah busy, takde nye mama nak pandang, aku jugak yg kemas2 kan.. di bantu Tqah n Tasha. banyak diorang ni tolong aku tau...

tapi idea asal tempah itu ini bagai semua mamaaaaaaaaaaaaaa.....


pandangan depan... ada kain langsir kat belakang, platform, flower balls 3 bijik, and bantal kecik2 9 bijik... different colour. n bantal duduk.... actually kat tepi platform tu cantik mama buat bunga2 from kain, tapi tak nampak pulak. :(


gambar atas ni bukan platform tau yg ada jurai2 tu.. ni bekas hantaran aku. bersusun depan pelamin... terlindung pulak platform ku yg cantik itu...

aku suukkkkaaa! simple but nice. tak mau la sarat. hasil kerja sendiri kata. mesti la suka... ;)


0 LoveLoLLipop: