July 13, 2009

my new cousin


as I said before, my auntie, Mak Su dah selamat melahirkan seorang baby boy.
same cam Rita Rudaini.. hee~
the baby tu super cute ok.
bersalin at Hospital Putrajaya dimana saya baru dapat tau semua wad disitu adalah first class.
takde ekonomi class ke, second class ke..
kalo aku Ien tak cite kat aku, gamaknye aku pon tak tau kan.

so malas nak bebel panjang, just enjoy the pic ok.
and one more thing, saya memang suka baby sangat2.. i mean, semua jenis golongan budak kecik la. not baby je.


*comel je kan baby ni*
geraaammmnye...


*close up sket... sampai termuncung2 bibir ha punye tido. merah kan lips die??*


*alala..baby ni da bukak mate sket. nak pandang camera kot. kecik2 da pandai nak bercamwhoring ek?*
this is my uncle. which is the father to the baby boy.


*kesian baby kene flash. ni time tengah mandi... naseb baek tak terlucah gambar ni.. tak nampak kan baby ni punye balls?*


*baby memang keje die tido je ek??*



p/s: bile la aku plak nak ade baby macam ni. bahagia nye tengok. "U, bile kite nak kawen??" "amboi gatai nye..." terus hati saya terdengar macam mama jerit. hehehe


3 LoveLoLLipop:

~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...

huhu.. tgkap gmbar baby guna flash ker? hehe.. kurang elok lah myra..

LimeLoLLipop said...

huhu.. ye ke?? xtau la plak.. ok2 pasni akan di make sure tak wat lagi.. thanx for the comment.

$ue @nim said...

ohohoho.... br terbaca blog ni.... pe2 pn tahniah kat diri sdiri sbb dah selamat ade bby sdiri... dh nk masuk setahun dh pn.. asyraaf tunggu 2 pupu dia lak(eh! betul ke tuh :D)..