October 30, 2009

november datang lagi... :)


tak sabar rasa nya nak tunggu november datang... mesti ade antara korang2 ni yang tak brape nak kenal aku tertanya2 kan... haaa...kisahnye sebab nie la... bace la kat entry yang awal2 ok.. mesti korang dpt jawapannye!

oh sya sungguh teruja... apa pulak kali ni kan??

hahahaha....fuh fuh... tak boleh tahan wey... nak bgtau jugak. minggu depan birthday aku!!! jatuh pada weekend lagi. mak soookkaaa.... tahun lepas pon weekend jugak. taun ni weekend lagi. tapi taun depan mesti bukan weekend dah kan... :(


itu la sebabnye aku tak sabar2 nak tunggu november. tee hee...


ditambah lagi pulak, 10 Nov tarikh last aku menjadi student!! last paper, n submit thesis!


3 LoveLoLLipop:

ChiLaBaey's said...

Nasib baik November... kalau tibe2 Disember.... Tak pasal2 exam terlepas... hehehe... apa2 pun good luck 4 ur exam yer nanti.... yahoooo....

cik eja^_^ said...

hehe..
ja pun tunggu jjugak november ni

Rashid said...

utk myrasberry, moga segalanya berjalan dengan lancar. Berakhir dengan jayanya..

Perjalanan yang lebih hebat menanti dengan senyuman ..