June 18, 2010

rambling about nenek


hhmmmm.........nak tulis ape eh??? banyak jugak cerita2...tapi tak tau nak start dari mana la... huhu... semalam lepas ofis hour terus pegi rumah my so called auntie at Seri*Maya @ Setia_wangsa... tempuh jem yang tak pernah sudah2... benci jalan*ampang and jalan*jelatek!

been there mesti la ada reason kan.. the reason is to merompak... hahaha...percaya?? sila jangan percaya... mesti la tak kan... actually pegi sana nak jumpa nenek. dia dah kat KL almost two weeks tapi sekali pon tak jumpa lagi... tapi aku dah jelaskan reason nya. plan nak pegi last weekend tak jadi sebab kena keja. tension tahu kerja hari cuti.

sampai2 je dinner dah siap... yummy! home-cooked was superb walaupun biasa2 je. we had sotong sambal, ayam masak kicap, and tauhu jepun i think. tak tau la korang panggil apa kan, tapi aku panggil tauhu jepun yang lembut2 camtu.

then terus mandi siap2 sume, dok depan tv tgk bola 7.30pm. Argentina menang as what I expected. tengok bola sambil main ***** ngan nenek. biarla main apa tu.... tp we had so much fun. lama ooo tak main...

eh, harini nak pegi exhibition company aku tu ke tak ha??? (thinking)


2 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

eh.. nenek masih kat sini lagi ker.. mami pn masih kat sini lagi la ek.. bile diorang blk..

MYRAspberry said...

eh takde la... mami daddy dah balik dah... tinggal zila & effi je balik ngan nenek hari ahad nih...