June 21, 2010

Tqah's Belated B'day Celebration


how i wish i can join them... tapi too penat buatkan aku decided untuk duduk rumah je.. Te tak putus2 sms invite if aku rase nak keluar hari Sabtu tu. tapi it seems like home sweet home. sweet ke??? hahaha...

after last two weekend yg tak langsung rasa macam weekend, so aku decided nak menikmati last weekend dgn seweekend2 nye... pagi sabtu bangun lambat, tido sepuas2nya, bangun, basuh kain sidai kain, makan dengan banyaknye sebab housemate dah masak, lepak tengok tv, sapu bilik kemas bilik, lipat2 kain minggu lepas punya, duduk2 saje lagi dan lagi.

penat ilang, bosan plak datang... keluar makan sahaja malam itu kat area Bukit Bintang. then time malam2 tu jugak la diorang celebrate B'day Tiqah!!!!

Happy Belated Birthday Tiqah!!! (17-June)


sepatutnya ada gambar aku jugak ok... sedih ;( tsk tsk.... seems like they were really happy kan?? thats what we called friendship. love 'em all.

2 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

nak ole2 dari kelantan???.. sila la mem'free'kan diri seketika.... :D. nnt maksu gi antar weekend, kalu xde pe2..

MYRAspberry said...

mesti la naaaaaaaaaakkkkkkkk...hehehe... mak su nak dtg anta ke?? hihi...tengkiu2... dah tak berapa busy dah sekarang nih...eh tapi nak dtg bgtau la dulu kot2 da kat ofis ke weekend ni...tp rasanya tak keje kot..